SVMH en sponsoring

Bedankt voor uw interesse in voetbalvereniging SVMH. Hier vindt u een overzicht van de verschillende sponsormogelijkheden binnen onze vereniging. 

 

Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijke plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren.


Redenen voor sponsoring

Sponsoring is belangrijk voor het voortbestaan van onze sportvereniging. Sponsoring door bedrijven, instellingen of particulieren vormen een belangrijke bron van inkomsten. Met de ontvangen sponsorbedragen worden tal van doelstellingen van de vereniging verwezenlijkt. Belangrijke voorbeelden hiervan zijn uniforme voetbalkleding, het inzetten van voldoende voetbalmaterialen, het in dienst hebben van vakbekwame trainers, het faciliteren van vrijwilligers, het onderhouden van onze accommodatie en het organiseren van tal van (jeugd)activiteiten.


Voordelen van sponsoring

Er is een groot aantal voordelen voor u als bedrijf om onze voetbalvereniging te sponsoren, zoals:

  • Verbeteren van het imago
  • Vergroten van naamsbekendheid
  • Verhogen van de omzet
  • Promoten van producten
  • Netwerken met (potentiële) klanten
  • Persoonlijke motieven (goodwill)

Mogelijkheden voor sponsoring

U kunt onze voetbalvereniging op verschillende manieren sponsoren. Meer informatie over onze sponsorpakketten vindt u hieronder. 

 

Als u hier nog vragen of opmerkingen over heeft, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. We zien er naar uit om u te begroeten als nieuwe sponsor van onze voetbalvereniging.

Download
Sponsorpakketten.pdf
Adobe Acrobat document 468.3 KB

Sponsorcommissie

Mark Pastoor (06) 83 05 78 24
Taeke van der Kaap (06) 41 46 36 02
Halbin Wiersema (06) 51 66 69 29
Thom Dijkhuizen (06) 13 11 54 81